arkadaşlar bu konuyu didikdidik aradım ve cevabını buldum
Sevgili arkadaşlar; Gülçin'in gruptan ayrılma konusunun mevzu olması sizin gibi beni de çok derinden yaraladı ve üzdü. Her şeyden öte; Gülçin'in tüm hayatını geride bırakıp, Dubai'de kendine yeni bir hayat kurmayı düşünmesi ve artık orada yaşayacak olması gerçekten biz severleri için kabullenmesi çok güç ve zor bir durum. Ama hepimiz gibi o da bir insan ve onunda kendi hayatı için bazı kararlar vermeye hakkı var. Öyle değil mi? Görüyorum ki; içlerimizden bazılarımız Gülçin'e öfke ve nefret beslemekte. Grup Hepsi'yi çok sevdiğinizi biliyorum ve onların ebediyen 4 kişi olarak kalmalarını görmek istemenizide. Ama sevgili arkadaşlar şunu unutmayın ki; hiç bir şey ama hiç bir şey "ebedi" değildir. Her şey mutlaka son bulur. Bu gerçeğe göre hayatınızı yaşamanızı öneririm. Gülçin'in hayatı ile ilgili verdiği son kararın tam olarak ne olduğundan haberim yok. Haberim olsaydıda, bunu ilk olarak onun ağzından duymanızı tercih ederdim zaten. En son konuştuğumuzda bu konuda çok kararsız olduğunu ve kafasının çok karmaşık olduğunu söylemişti. Ona bir arkadaşı olarak bu kararı verdiğinde neler kaybedeceğini ve neler kazanacağını belirttim ve bir arkadaşı olarak kendisi için en doğru kararı vermesini umdum. Zaten bizim, hepimizin yapabileceği tek şeyde budur; sevdiğimiz insanlar için en iyisinin olmasını ummak, dilemek. Hayat, onun hayatı ve karar, onun kararı. Hangi kararı verirse versin onu suçlamaya ya da onu yargılamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Şayet bundan sonra Dubai'de yaşamaya karar verirse Allah yolunu açık etsin ve dilerim bu kararından asla pişman olmasın. Sonuçta o hala kalbimizin bir köşesinde Grup Hepsi'nin "sarı meleği" olarak yer alacaktır. Ama öte yandan Grup Hepsi'de Gülçin'siz gerekirse yoluna devam eder, etmelide. Çünkü bu grubu var eden ve bu günlere getiren sizin sonsuz sevginizdi. Bundan sonra da sizin o sonsuz sevginizle bu grup kaldığı yerden yoluna devam edecek ve bizlere o temiz kalplerinden daha nice güzel şarkılar armağan edeceklerdir diye inanıyorum. Siz yeter ki inancınızı ve sevginizi esirgemeyen bu gruptan. Aslında her şey sizin sevginize bağlı sevgili arkadaşlar. Siz bir şeyi ne kadar çok sevip değer verirseniz, o şey de sizin sayenizde o kadar gelişecek ve önem kazanacaktır. Bundan sonra Gülçin olabilirde, olmayabilirde; ama bundan sonra Grup Hepsi'nin olmasını istiyorsanız yapacağınız tek şey; sevmek, sevmek ve yine sevmek olsun. Çünkü unutmayın; sevgi, tüm her şeyi düzeltebilecek bir güçtür.
Öte yandan; Cemre'ninde Gülçin'e aşırı tepki göstermesine ve tavır almasına anlayış göstermeliyiz. Çünkü sonuçta onlar 13 yıllık arkadaşlar ve ortak sorumlulukları olan ortak bir işleri vardı. Tabii ki Gülçin'in vereceği karar, zor bir karar. Cemre'de bu zor kararı kabullenmekte zorluk çektiği için Gülçin'e karşı tepki gösterdiğini düşünüyorum. Elbette zamanla o da yumuşayacak ve Gülçin'e vereceği karar yüzünden anlayış gösterecektir. Bu kadar tepki göstermesinin tek sebebini; sadece olayların henüz yeni ve sıcak olması yüzünden düşünüyorum. Gülçin'i anlamak için, Cemre'ninde biraz zamana ihtiyacı var; tıpkı bizim gibi sadece biraz zamana. Bu yüzden Cemre'ninde bazı tavırlarını kötü karşılamamanızı diliyorum.
Son olarak; aslında bu konuda açıklama yapmak bana düşmezdi. Sonuçta bunlar onların hayatı. Zaten sizin bildiklerinizin ötesinde bir şey de söylememeye özen gösterdim. Bu başlığı açmamında tek nedeni; Gülçin'in vereceği karara bir insan olarak anlayış ve saygı göstermemiz gerektiğini belirtmek içindi. Çünkü hayatta hepimiz verilmesi çok zor olan bu kararlarla karşı karşıya gelebiliriz. Çünkü biliyorsunuz sevgili arkadaşlar; hepimiz birer insanız ve yarının başımıza neler getireceğini asla bilemeyiz. Bence tek yapmamız gereken; sevgimizden hiç bir şey kaybetmeden yola kaldığımız yerden inançla devam etmektir...
(Bu konu veya başka bir konu hakkında sorular sorulmamasını rica ediyorum sizlerden sevgili arkadaşlar. Çünkü dediğim gibi; bunları söylemek benim üstüme vazife olan bir şey değil ve ben olaylara sadece daha duyarlı yaklaşmamız gerektiğine inandığım için bu başlığı açıp, bunları yazma gereği gördüm. Umarım söylediklerimi asla aklınızdan çıkarmaz ve Grup Hepsi'yi sevmeye devam edersiniz. Çünkü o bizim Grup Hepsi'miz ve onlardan başka bir tane daha Grup Hepsi'miz yok. Unutmayın; onların sizin sevginize ihtiyacı var, sadece sizin o güçlü sevginize. Sizin sevginiz var olduğu sürece, Grup Hepsi'de var olacaktır.